Onze productie

Duurzaam en ambachtelijk productieproces

Innovatieve technologie en vakmanschap

Ons team van productdesigners, technische ingenieurs en productiemedewerkers realiseren kwalitatieve en innovatieve slaapproducten. We doen dit met de nieuwste technologieën, hoogwaardige materialen en met het grootste respect voor mens en natuur. Duurzaamheid en kwaliteit gaan bij Atlas harmonieus hand in hand en is voor ons de minimum vereiste.

De productie van onze matrassen en hoofdkussens beperkt zich niet tot enkel de assemblage. Sterker nog, wij produceren onze eigen schuimen en kunnen onze klanten op deze manier een veilig en kwalitatief materiaalgebruik garanderen.

Bedden en boxsprings maken is een vakmanschap apart, maar kent dankzij de jarenlange ervaring van onze vaklieden geen geheimen. 

AMBACHTELIJKE AFWERKING

Dat kwaliteit DE norm vormt, bewijst onze ambachtelijke afwerking voor zowel matras, bed, als boxspring. Onze vakmannen en -vrouwen zorgen in de finale fase van het productieproces voor een nauwkeurige voltooiing van onze producten. Alvorens onze producten op de markt gelanceerd worden, ondergaan ze onder leiding van de atelierverantwoordelijke een strenge kwaliteitscontrole. 

Veiligheid

Naast het bieden van comfort, is ook veiligheid voor onze Atlas klanten een onmiskenbaar gegeven. Alle gebruikte stoffen zijn OEKO-TEX standard 100 gecertificeerd. Dit internationaal label verzekert onze klanten dat alle producten veilig zijn en vrij van schadelijke stoffen. Tevens ondergingen deze ook preventief  een anti-allergene behandeling en zijn ze dus vrij van huisstofmijt.

Uw slaap naar de top brengen, Atlas maakt het tot zijn missie.

Contact

info@atlasmatras.be
Keerbergen, België

Geen product in winkelmand.