Over ons

ATLAS, since 1965

Atlas is een fabrikant van matrassen, bedden & beddengoed en staat sinds 1965 garant voor een gediversifieerd en kwalitatief aanbod. Sinds de start hechten we belang aan uw comfort, evenwel voor de beste prijs!
Reeds decennialang ontwikkelt Atlas kwaliteitsproducten die voldoen aan internationale normen, met respect voor mens en milieu in het productieproces. Nieuwe technologieën en hoogwaardige materialen vormen een constante, maar onze artisanale afwerking maakt het onderscheid. Alvorens onze producten op de nationale en internationale markt te lanceren, voeren wij testen, proeven en marktstudies uit. Zo kan Atlas een ​​optimaal antwoord bieden aan de verschillende verwachtingen van onze klanten.

Atlas is reeds een gerenommeerde speler in de matrassen- en beddenmarkt in het Mediterrane gebied en vaste waarde in diverse hotelketens. Atlas breidt nu uit naar het Noord-Europese continent en koos België als centrale uitvalsbasis. Zo werd in 2022 Atlas Europe geboren.

Slapen is voor ieder een noodzaak, met onze meer dan 55 jaar ervaring maken wij het een deugd!

ATLAS EUROPE

Atlas wordt in Europa vertegenwoordigd door Houcine Adala.

“Mijn naam is Houcine en ik ben voor Atlas Europe het centrale aanspreekpunt vanuit België. Na het behalen van mijn licentiaat Economie was ik enkele jaren actief als directie adviseur voor havenbedrijf EPO en vervolgens bankadviseur bij BNP Paribas Fortis.

Na meer dan 15 jaar ervaring binnen de maritieme en financiële sector werd het tijd om mijn eigen verhaal te schrijven en koos ik voor een nieuwe professionele uitdaging. Deze vond ik bij Atlas, wiens expansie in de Europese markt ik zal vertegenwoordigen.

Dit doe ik uiteraard niet alleen en ik prijs me zeer gelukkig te kunnen rekenen op een enthousiast en competent team die dag en nacht klaar staan voor onze klanten.”

 
Onze missie:

Atlas, een kwalitatief en hoogstaand matrassen- en beddenmerk uitbreiden op de Europese markt.

Onze visie:

In steeds veranderende digitale wereld onze kwalitatieve producten toegankelijk maken voor iedere klant, zowel online als lokaal in onze slaapwinkel.

Onze ambities:

Klantentevredenheid!

ATLAS in HAACHT

Atlas opende in het najaar van 2022 zijn fysieke showroom in centrum Haacht.

Naast onze gekende webshop, kan je nu ook het Atlas slaapcomfort komen bekijken, voelen, ruiken, … kortom uittesten is perfect mogelijk in onze winkel te Haacht.

Onze slaapadviseur staat jou graag bij met raad en advies, om het meest passende slaapcomfort samen uit te zoeken. 

Uw slaap naar de top brengen, Atlas maakt het tot zijn missie.

Contact

info@atlasmatras.be
Keerbergen, België

Geen product in winkelmand.