BlogWaarom een matras online aankopen?
door

Waarom een matras online aankopen?

Proefslapen

“Ik wil toch liever mijn matras eens uitproberen” is vaak de eerste reactie op de vraag waarom men een matras niet online zou kopen. Maar laat dat “uitproberen” nu net de reden zijn waarom je een matras WEL online zou kopen.

Een online aankoop bij Atlas verzekert je namelijk van 100 nachten proefslapen. In je eigen gekende omgeving krijg je de kans een matras rustig uit te testen. Even liggen op een showroom model, waar al velen je zijn voorgegaan, of een gloednieuwe matras voor meerdere nachten in je eigen slaapkamer uitproberen? Die keuze zou niet moeilijk mogen zijn!

Scherpere prijs

Online aankopen betekent ook kosten vermijden die bij aankoop in een fysieke winkel rechtstreeks aan de consument worden doorgerekend. In een sterk groeiende digitale wereld, waar de consument steeds vaker zijn aankopen vanop afstand realiseert, kiest Atlas bewust voor een digitale showroom waar de consument in alle rust en zonder meerkost zijn of haar keuze kan maken. Dit heeft dan uiteraard ook een positieve invloed op de aankoopprijs van uw matras.

Betrouwbaar

Online aankopen bij Atlas verlopen veilig en gratis dankzij het Nederlandse online payment service platform Mollie. Het betaalsysteem biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden, waaronder PayPal, kredietkaarten en debitkaarten, Bancontact, Apple Pay en iDEAl. Atlas verzekert zijn klanten op die manier een veilige aankoopomgeving.

Een reactie achterlaten

Uw slaap naar de top brengen, Atlas maakt het tot zijn missie.

Contact

info@atlasmatras.be
Keerbergen, België

Geen product in winkelmand.