BlogKotmatras!
Kotmatras Atlas
door

Kotmatras!

Het nieuwe academiejaar komt er binnenkort weer aan. Een gloednieuwe start en voor velen ook een introductie met het kotleven. Al nagedacht over de inrichting van je kot? Kasten, bureau, gordijnen, plantje, fotolijstjes,… Stond je ook al even stil bij een degelijk matras?

Atlas® selecteert voor de kotstudenten een specifiek gamma en somt voor jou de bijzonderheden op.

Koudschuim
Hard
Rug- en buikslaper
5 jaar garantie
Vanaf €95
Bonell vering
Medium
Rug- en zijslaper
5 jaar garantie
Vanaf €129
Pocketvering
Medium
Rug- en zijslaper
Ergonomisch
10 jaar garantie
Vanaf €155
Traagschuim
Zacht
Elke slaaphouding
Ergonomisch
Extra drukverlagend
10 jaar garantie
Vanaf €319

SOMNIA en NOX zijn onze meest budgetvriendelijke matrassen. Beiden zij erg duurzaam en zeker geschikt voor het kotleven, waar matrassen doorgaans een levensduur van gemiddeld 4 tot 5 jaar kennen.

Kies je voor LUNA, dan garandeer meer ergonomische ondersteuning dankzij de 7-zones pocketvering. Deze pocketveren matras is omhuld met een comfortlaag uit koudschuim.

Als drukverlaging gewenst is, raden wij FLUCTUS aan. Deze matras is afgewerkt met traagschuim en schikt zich naar het lichaam en drukpunten van de slaper. Traagschuim matrassen zijn doorgaans duurder, maar bij Altas met FLUCTUS reeds verkrijgbaar vanaf 319 euro.*

* Fluctus is een zachte traagschuim matras. Ben je op zoek naar een traagschuim matras, maar met een hardere ondersteuning: MORPHEUS kent met zijn kern uit koudschuim, voorzien van comfortzones, een stevigere ondersteuning en is afgewerkt met een traagschuim comfortlaag.

Een reactie achterlaten

Uw slaap naar de top brengen, Atlas maakt het tot zijn missie.

Contact

info@atlasmatras.be
Keerbergen, België

Geen product in winkelmand.