BlogAtlas Matras,de slaapwinkel die zich onderscheidt van de anderen.
door

Atlas Matras,de slaapwinkel die zich onderscheidt van de anderen.

Atlas, een slaapmerk dat al jaren garant staat voor ultiem slaapcomfort en ergonomische nachtrust. Maar waar onderscheidt Altas Matras zich juist van zijn concurrenten?

Maatwerk:

Atlas Matras biedt matrassen aan op maat, zowel qua materialen als afmetingen. Matrassen op maat zijn perfect afgestemd op de voorkeuren van de klant en kunnen ook vervaardigd worden voor bedden of ruimtes die afwijken van de standaardafmetingen.

Innovatie:

Het bedrijf investeert jaarlijks in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve materialen en technologieën te gebruiken die zorgen voor een optimale slaapervaring. Er is ook voor zowel ergonomisch ontwerp, als ook geavanceerde schuimsoorten.

Kwaliteit van materialen:

Atlas Matras kan zich onderscheiden door uitsluitend te kiezen voor hoogwaardige materialen. Deze topmaterialen dragen niet enkel bij tot de duurzaamheid, maar verhogen ook het comfort van de Atlas-slaper.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid:

Deze duurzaamheid begint reeds in het productieproces waar we opteren voor milieuvriendelijke materialen en productiemethodes. Steevast nemen wij ook bij levering uw oude matras en bed met ons mee, zodat het een plek krijgt in het recyclagecircuit.

Ambachtelijke afwerking:

Atlas Matras is zeer fier op zijn vakmannen en wij grijpen ook iedere kans om hen in de verf te zetten. Vele van onze matrassen worden handmatig afgewerkt en krijgen een strenge eindcontrole. Zo garanderen wij topkwaliteit aan onze klanten.

Klantenservice

Wij hechten erg veel belang aan de klantentevredenheid en bieden daarom een uitstekende klantenservice. Onze Atlas-slapers prijzen voornamelijk het persoonlijke advies in onze winkel, maar zijn tevens jubelend over de levering en montage aan huis. Ontdek de lovende commentaren op https://maps.app.goo.gl/ntMXjvCj5CkfLdXL8 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw slaap naar de top brengen, Atlas maakt het tot zijn missie.

Contact

info@atlasmatras.be
Keerbergen, België

Geen product in winkelmand.