BlogTraagschuim hoofdkussen, een slaap-must!
door

Traagschuim hoofdkussen, een slaap-must!

Wat is traagschuim?

Traagschuim ook bekend als visco of NASA schuim staat bekend om zijn unieke drukverlagende eigenschappen, waaronder het vermogen om zich aan te passen aan de vorm van het lichaam. Met een matras of hoofdkussen uit traagschuim brengt u zeker en vast ergonomisch slaapcomfort in huis.

In deze blog bekijken we de specifieke voordelen zijn van een traagschuim hoofdkussen. Meer weten over traagschuim matrassen? Check deze blog: https://atlasmatras.be/traagschuim-matras-duurder-maar-ook-beter/

Wat zijn de voordelen van traagschuim hoofdkussen?
  1. Drukverlagend

Traagschuim heeft het unieke vermogen om zich aan te passen aan de vorm van het lichaam. Bijgevolg zal heet traagschuim hoofdkussen zich vormen naar de contouren van je nek en hoofd. Zo biedt het een comfortabele en gelijkmatige ondersteuning. De druk op de nek, rug en schouders worden op deze manier geminimaliseerd, waar door spieren en gewrichten een ganse nacht kunnen ontspannen.

  1. Slaapcomfort 

Het spreekt voor zich dat als een ontspannen houding verzekerd wordt, ook het slaapcomfort aan kwaliteit wint. Naast de juiste ondersteuning en drukverlichting houdt het traagschuim ook de lichaamswarmte vast.

  1. Hypoallergeen

Traagschuimkussens zijn tevens hypoallergeen, wat betekent dat slapers met allergieën ook zorgeloos van hun nachtrust kunnen genieten. Huisstofmijt krijgt namelijk niet de kans om zich te nestelen in het traagschuim.

Traagschuim

Traagschuim hoofdkussen is geschikt voor…

  • Iedere type slaper, (buik-, rug- of zijslaper).
  • Slapers met rug- en schouderklachten, omwille van de drukverlagende eigenschap.

Traagschuim hoofdkussen is minder geschikt voor…

  • Slapers die vaak nachtelijk zweten. Zij zullen het hoofdkussen uit traagschuim als te warm ervaren. Dit kan echter makkelijk opgelost worden door een traagschuim kussen te combineren met een toplaag met geltechnologie dat een koelend effect geeft.
Atlas traagschuim hoofdkussens

Atlas kiest voor een 3 types traagschuimkussens om iedere slaper zijn passend slaapcomfort te kunnen bieden.

Hoofdkussen Viscogel

Rug- en zijslaper

Drukverlagend

Stevig

Wasbare hoes

Fris en verkoelend dankzij geltechnologie

Rug- en zijslaper

Drukverlagend

Medium zacht

Wasbare hoes

Rug- en buikslaper

Drukverlagend

Zacht

Wasbare hoes

Een reactie achterlaten

Uw slaap naar de top brengen, Atlas maakt het tot zijn missie.

Contact

info@atlasmatras.be
Keerbergen, België

Geen product in winkelmand.