BlogVentileren, ventileren, voor wie zijn best doet zal het renderen!
Ventileren Atlas
door

Ventileren, ventileren, voor wie zijn best doet zal het renderen!

Wist je dat je de levensduur van je matras kan verlengen door hem dagelijks goed te verluchten. Je matras gaat niet enkel langer mee, je houdt tevens je slaapomgeving in hygiënische topvorm !

We transpireren ook ‘s nachts en verliezen makkelijk een halve liter zweet per nacht. Veel daarvan verdwijnt in je lakens of matrasbeschermer, maar er dringt toch steeds een zekere hoeveelheid in je matras. Daarom is het zeer belangrijk om iedere ochtend je bed goed te verluchten.

Atlas speelt daar extra op in door ventilerende materialen te gebruiken die een optimale verluchting garanderen. Topmaterialen voor een doeltreffende ventilatie zijn:

  • Kern uit binnenveren
  • Schuim met open celstructuur
  • Wasbare en sneldrogende hoes
  • Extra verluchtingselementen

Deze verluchtingselementen worden aan de zijkant van de matrassen verwerkt, zodat gelijkmatige ventilatie voor het ganse matras verzekerd wordt. Dit is zeker noodzakelijk voor matrassen zonder binnenvering ! Je herkent kwalitatieve schuimmatrassen aan deze extra ventilatiematerialen.

Hoelang moet ik dan mijn matras verluchten?

Idealiter laat je het beddengoed de hele dag opengeslagen liggen aan het voeteinde van het bed. Zo heeft je matras en beddengoed een hele dag om te ventileren en te drogen. Om je van een hygiënische slaapomgeving te verzekeren, hoef je dus niet overdag je bed opnieuw op te maken. Vergeet uiteraard ook niet om even je slaapkamerraam te openen. Dit hoeft in principe maar 15 minuten per dag. 

Een reactie achterlaten

Uw slaap naar de top brengen, Atlas maakt het tot zijn missie.

Contact

info@atlasmatras.be
Keerbergen, België

Geen product in winkelmand.