BlogWelke vragen stellen bij aankoop van een matras?
door

Welke vragen stellen bij aankoop van een matras?

Je doet het niet zo heel vaak, een nieuwe matras aankopen, want je gebruikt je matras idealiter toch voor een aantal jaren. Goed advies is erg belangrijk alvorens de juiste keuze te maken en even goede vragen gaan er meestal aan vooraf. We sommen voor jou even de vragen op die je zeker indachtig moet houden bij aankoop van een nieuwe matras:

Wat is mijn favoriete slaaphouding?

Zeker een heel belangrijke! Niet ieder matras is bijvoorbeeld geschikt voor een zijslaper of biedt de geschikte ondersteuning voor een buikslaper.

Transpireer ik vaak tijdens mijn slaap?

Als dit namelijk het geval is, check dan zeker of je nieuwe matras voldoende zal ventileren.

Heb ik last van rug- of gewrichtsklachten?

Kies voor het matras dat jou de juiste ondersteuning biedt in de zone van de klachten en zorg zeker dat je matras met een hoogwaardige toplaag is afgewerkt voor jouw ligcomfort.

Wens ik voor mijn tweepersoonsbed 2 aparte eenpersoonsmatrassen of 1 tweepersoonsmatras?

Een dubbel bed met elektrische bedbodem heeft zeker en vast 2 aparte matrassen nodig, echter voor alle andere type bedbodem is de keuze voor 1 dubbel of 2 aparte matrassen een persoonlijke keuze.

Kan ik mijn matras eerst uitproberen?

Last but not least en zelfs heel erg belangrijk. Koop je matras waar je hem effectief ook kan testen! Met uitproberen van je matras bedoelen we niet even test liggen in een winkel, maar je nieuwe matras thuis in alle rust testen in jouw slaapkamer!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw slaap naar de top brengen, Atlas maakt het tot zijn missie.

Contact

info@atlasmatras.be
Keerbergen, België

Geen product in winkelmand.